Op zaterdag 25 april vindt in DJOJ in Rotterdam een workshop plaats voor singles die willen leren andere mensen niet alleen te ontmoeten maar ze ook echt te durven zien en leren kennen. Connecting People organiseert dan namelijk een avond voor singles en een workshop waarbij je door middel van slow dating de tijd mag nemen voor het leren kennen van iemand, waarbij je gewoon jezelf mag zijn en de tijd mag nemen die je zelf nodig hebt om iemand echt te leren kennen. Dat is in elk geval te lezen op de website van Connecting People.

Connecting People vindt het jammer dat mensen zich in de huidige Tinder en dating-app tijd zo weinig tijd gunnen om iemand echt te leren kennen. Met een slow dating evenement hoopt Connecting People dat ze een aantal mensen de kans kunnen geven elkaar echt te leren kennen.

Wat je kunt verwachten is een leuke ongedwongen avond met gelijkgestemde mensen, een vegetarisch diner, de workshop over ontmoeten, verbinden en iemand verkennen met gevoel en intuïtie. Aansluitend kan er ook gedanst worden. Heb je interesse? Dan kun je meer lezen op de website van Connecting People en daar kun je je natuurlijk ook direct inschrijven. De kosten zijn 29,50 euro per persoon. Er wordt gestreefd naar een gelijk aantal mannen en vrouwen tijdens het event.