Een Britse vrouw zou onlangs wel eens de slechtste date ooit hebben meegemaakt. De vrouw had een date gehad waarbij ze een drankje had gedronken met een man in een bar, waarbij hij de rekening had betaald. Toen ze later een tweede date beleefd afsloeg vroeg de man of ze dan wel alsjeblieft alsnog haar deel van de rekening wilde betalen. Met stomheid geslagen deed de vrouw het enige wat je in zo’n situatie hoort te doen: ze plaatste de hele conversatie met de man linea recta op internet.

Toen de vrouw na de eerste date thuis kwam had ze al voor zichzelf besloten dat deze man voor haar niet een leuke nieuwe partner zou kunnen worden. Een uitnodiging van hem om bij hem thuis te komen eten, waarbij hij voor haar zou koken, sloeg ze dan ook af, zo valt te lezen in de conversatie. Daarin wordt ook snel duidelijk dat de man in kwestie er niet van houdt om een nee te horen te krijgen, want hij blijft haar maar proberen over te halen om toch met hem af te spreken. Als de vrouw tenslotte toch een duidelijke nee laat horen slaat hij als een blad aan een boom om, en eist hij van haar dat ze zijn 4 pond 50 terugbetaalt.

Tot overmaat van ramp stuurt hij de volgende ochtend nog een reminder, waarbij hij har nogmaals vraagt of ze eindelijk het geld al naar hem heeft overgemaakt. Er zullen ongetwijfeld grotere horken rondlopen, die nog dommere dingen doen tijdens het daten, maar deze man weet de lat voor hen alvast vrij hoog te leggen!