Ben je boven de 45, hou je van golfen en zoek je een relatie met iemand die er ook dol op is om op de golfbaan te staan? Dan kun je sinds kort terecht bij Samers, een dating organisatie die ontmoetingen en datingevents regelt op op locaties van niveau, zoals dus golfbanen en culinaire evenementen.

Ben Hooymans is de initiatiefnemer van Samers. Hij vindt dat de kracht van computers op dating gebied soms wat wordt overschat. Een echte match vind je pas in het echt, zo vond hij, en dan het liefste met gelijkgestemde mensen die dezelfde interesses hebben. Daarom wil hij 45-plussers voortaan met elkaar in contact brengen op allerlei high class evenementen. Naast de golfbaan komen ook events op het gebied van kunst, cultuur en culinair genieten aan bod.

Het grote voordeel daarvan is volgens hem ook dat je hoe dan ook verzekerd bent van een leuke middag of avond, of je nu wel of niet een single ontmoet waar het mee klikt. Een middagje golfen is hoe dan ook leuk en ook een unieke culinair getinte bijeenkomst is iets waar je op zichzelf al een hoop plezier aan kunt beleven. Kijk hier welke leuke evenementen voor singles boven de 45 Samers de komende tijd op de kalender heeft staan.