Er is sinds kort een nieuwe datingapp genaamd The League op de markt, maar de kans dat je daar lid mag worden is niet bijzonder groot. De app is speciaal bedoeld voor 2.500 meest ambitieuze singles van elke grote stad in Amerika. De bedenker van de app, Amanda Bradford, vindt het namelijk belangrijk dat mannen en vrouwen iemand kunnen vinden van hun eigen (uiteraard zeer exclusieve) niveau.

Om de app op te starten had Amanda nog wel een kleine investering nodig maar ze wist de benodigde 2 miljoen dollar binnen een mum van tijd bij elkaar te krijgen. De app is daarom inmiddels live gegaan in New York en San Francisco. Het is niet helemaal duidelijk hoe wordt bepaald welke mensen wel en welke mensen niet mee mogen doen met de app, maar er is hoe dan ook een wachtlijst die bol staat van talenten uit de financiƫle sector. Je kunt dus de volgende Wolf van Wall Street in elk geval wel vinden waarschijnlijk.

Elk lid mag zelf ook weer twee mensen uitnodigen, maar of de piramide daarmee eindigt of dat die leden ook weer invites mogen uitdelen is niet duidelijk. Mensen die het voorrecht genieten om lid te mogen worden wordt wel aangeraden om de app niet aan anderen te laten zien, om de exclusiviteit niet direct om zeep te helpen.