Er zijn genoeg mannen die wel eens met een knappe celebrity zouden willen daten en helemaal als die celebrity Hilary Duff is. Het is dus waarschijnlijk dat de zeven mannen die haar onlangs bij een spelletje voor een radiostation afpoeierden niet wisten dat het Hilary Duff was die niet aan hun wensen voldeed.

Duff deed mee aan een online blind date uitdaging voor het radioprogramma. Bij het spelletje genaamd Too Much Information belde de zangeres – zonder dat ze wisten dat zij het was natuurlijk – tegelijk met acht mannen. Die moesten ophangen zodra ze iets zei wat ze niet aanstond en wat voor hun een dealbreaker was waardoor ze niet op een blind date wilden.

De 27-jarige zangeres, momenteel single, raakte haar eerste potentiƫle match al kwijt toen ze onthulde iemand te zoeken met wie ze kon lachen. Toen ze zei een single moeder te zijn waren al snel nog twee bellers vertrokken. De volgende twee daters waren al snel weg toen Duff meldde dat ze iemand zocht met ambitie. Van de overgebleven drie bellers hingen er twee op toen ze zei dat haar honden bij haar op bed mochten slapen.

Daardoor bleef er nog een man over genaamd Tony die nog steeds interesse in haar had. Toen hij te horen kreeg dat hij Hilary Duff had gekozen voor een blind date was hij op zijn zachtst gezegd enigszins uit het veld geslagen. Of ze echt samen op een date gaan valt nog te betwijfelen. Duff liet weten hem “misschien wel te zullen bellen” als ze zijn nummer zou krijgen.